Private netværk (DAS)

Løsninger til anlægsejere

Traditionelt set ville mobiloperatører, der ønsker at øge deres kapacitet og dækning på et anlæg (såsom et stadion, lufthavn, togstation, indkøbscenter, campus eller stor bygning), henvende sig til anlægsejere om installation af et distribueret antennesystem (DAS). Men da brugere af mobile enheder kræver større og større båndbredde, overstiger efterspørgslen efter DAS-systemer udbuddet. Brugere af anlæg er begyndt at se mobildækning som en nødvendighed snarere end som en behagelighed.

At tage ansvar for mobildækning giver anlægsejere mulighed for at øge værdien af deres faste ejendom. Efterhånden som anlæggene udvikler sig, vokser den offentlige forbindelse med dem. Wi-fi alene er typisk utilstrækkelig. Anlægsejere og ledere ved, at de mister kunder, hvis de har dårlig mobildækning, og wi-fi alene kan ikke håndtere kapacitetsbehovet på de fleste steder med en stor mængde trafik.

Du har et privat netværk

Hvis du er heldig nok til allerede at have et privat netværk (DAS) på dit anlæg, er TIP parat til at betale et stort engangsbeløb (leasingpræmie) og administrere din DAS-lejeaftale eller licens.

Du ønsker et privat netværk

Hvis du ejer eller driver et anlæg, men endnu ikke har et privat netværk (DAS), tilbyder TIP en “win-win-win“ -løsning. TIP betaler alle de forudgående kapitalomkostninger og hjælper dig med at få et nødvendigt værktøj, der forbedrer dit anlægs værdi og salgbarhed. Dine kunder er i stand til at bruge deres smartphones, præcis som de forventer. Og mobiloperatører drager fordel af lejet adgang til systemet.

Jeg vil gerne vide mere om TIPs private netværk (DAS)-løsninger

%d bloggers like this: