Lejere

Hos TIP søger vi rimelige, langsigtede, forudsigelige pengestrømme – ligesom vores lejere gør.

Der findes mange måder at arbejde sammen på.

Vores store erfaring og effektive processer gør TIP til en attraktiv, professionel partner for både mobiloperatører og infrastrukturselskaber.  Vi søger langsigtede, gensidigt fordelagtige partnerskaber med mobiloperatører og infrastrukturselskaber og er villige til at tilbyde langsigtet forudsigelighed, herunder:

Rammeaftaler om lejeBåde mobiloperatører og infrastrukturselskaber søger langsigtede, forudsigelige og rimelige forhold til deres udlejere.  Grundejere drager også fordel af konstruktive forhold til deres lejere.  Efter at have drevet mange tusinde mobillokationer fungerer eksperterne hos TIP som en værdsat mellemmand mellem grundejere og lejere:

  • Grundejere drager fordel af store, forudbetalinger af engangsbeløb og løbende professionel styring af deres lokation.
  • Mobiloperatører og infrastrukturselskaber drager fordel af en forudsigelig, venlig, lydhør, professionelt administreret partner.

TIP har fundet ud af, at lejere drager fordel af og værdsætter forudsigelige rammeaftaler om leje og takstlister.  Vi er altid parat til at forhandle om en sådan aftale og fungere som langsigtede partnere for både grundejere, mobiloperatører og infrastrukturselskaber.

TIP mener, at mobiloperatører og infrastrukturselskaber drager fordel af og værdsætter forudsigelige og lejervenlige rammeaftaler om leje og tilhørende takstlister.  Vi er altid parat til at forhandle om en sådan aftale og fungere som langsigtede partnere for både grundejere, mobiloperatører og infrastrukturselskaber.

I stedet for at foretage mobile leasinginvesteringer uafhængigt foretrækker TIP at gøre det i tæt samarbejde med mobiloperatører og infrastrukturselskaber. 

Lejer-sponsorerede forudbetalingsordninger for leje.  Vores team har bevist tusindvis af gange, at grundejere over hele verden søger store forudbetalinger af engangsbeløb for deres leje af mobillokationer.  TIP agter igen at foretage helt op til tusind sådanne udbetalinger hvert år i løbet af det næste årti, og måske flere.  I stedet for at gøre det uafhængigt foretrækker TIP at gøre det i tæt samarbejde med mobiloperatører og infrastrukturselskaber.  Dette vil gøre det muligt for TIP at forhandle og dokumentere aftaler, der gavner både udlejere (ejere af lokationer) og lejere (mobiloperatører og infrastrukturselskaber).  Vores ledelsesteam har tidligere implementeret lejersponsorerede forudbetalingsordninger for leje, og vi agter at implementere endnu flere af dem fremover.  Vi forklarer det i videoen nedenfor.

Tenant-sponsored Lease Premium Programmes

At komme ud af dødvandet. I Storbritannien blev reformen af loven om elektronisk kommunikation (ECC) designet til at bidrage til at opnå dækning overalt og større kapacitet – især hvad angår 5G. Teleoperatører har brugt loven til at opnå (nogle gange meget store) lejenedsættelser, og grundejere har øvet modtryk.

Vi har allerede set flere retsafgørelser i henhold til 2017-loven end i de 30 år, hvor den tidligere lov var i kraft, og domstolene har advaret om forsinkelser. Regeringen undersøger, om der kan være behov for ændringer, men det engelske advokatsamfund siger, at ændringer i loven og procedurerne ikke er nok.

Ofcom (den engelske tilsynsmyndighed) siger, at parterne skal søge enighed, og som vi forklarer i videoen nedenfor, mener vi hos TIP at vi kan hjælpe.

Breaking the Impasse

Site Owners Like Lease Premiums

Large, up-front payouts help achieve mutual agreement, thus speeding up the technology roll-outs envisioned by the UK government.

Stærke relationer med udlejere og det at komme hurtigt på markedet hjælper både mobiloperatører og infrastrukturselskaber, da deres netværk forbedres i en 5G-verden.

Forudbetalte aftaler om erhvervelse af lejeaftaler på mobillokationer.  Vi har fundet ud af, at det at give grundejere mulighed for at acceptere en (delvis) forudbetaling (eller leasingpræmie) forbedrer forholdet mellem udlejer og lejer og fremskynder udrulningen af en trådløs infrastruktur.  Stærke relationer med udlejere og det at komme hurtigt på markedet hjælper både mobiloperatører og infrastrukturselskaber, da deres netværk forbedres i en 5G-verden.

Salg af jord og infrastruktur og tilbageleasing.  Med årtiers erfaring der spænder fra USD 1 millioner fra trådløse operatørers skift at lokationer til ejendomsporteføljer til en værdi af over USD 1 milliard, er vores teams tilgang til salg af ejendom og udstyr meget tilpasset og fleksibel.  Vi kan imødekomme behovene hos trådløse operatører og infrastrukturselskaber i hele Amerika, Europa, Australien og Asien hurtigt og effektivt, fra lånevilkår til afsluttende erklæring.  Vi forklarer det i videoen nedenfor.

Ground and Infrastructure Sale-leasebacks

TIP fungerer som en strategisk finansiel partner for DAS og datacenterudviklere og operatører.

Nyetablering og eksisterende DAS og datacenter (leje).  TIP fungerer som en strategisk finansiel partner for DAS og datacenterudviklere og operatører.

Spørgsmål?

Se vores ofte stillede spørgsmål om lejer.

%d bloggers like this: