Hvem vi er

Telecom Infrastructure Partners (TIP) er et førende globalt investeringsselskab inden for telekommunikation og digital infrastruktur.

Vores team

Kerneværdier

Hvis du vil lære, og vokse, og lykkes som langsigtet investerings- og kundeservicemedarbejder, er TIP det bedste sted at arbejde i branchen.

We Put People First
  • Vi sætter folk først.  Vi mener, at der fortsat er behov for en professionel servicekultur på området for investering i mobilinfrastruktur.  Ligesom advokater og konsulenter opbygger vi langsigtede rådgivningsrelationer med vores kunder – grundejere, infrastrukturselskaber og mobiloperatører.  Dette gælder især internationalt, hvor tillid opbygges langsomt – og let mistes.  Så i stedet for medarbejdere med fokus på transaktioner (eller “salg“) ansætter vi folk, der er fokuseret på langsigtede investeringer og langvarige relationer.  Hvis du vil lære, vokse, og have succes som langsigtet investerings- og kundeservicemedarbejder, er TIP det bedste sted at arbejde i branchen.
  • Vi stræber efter ekspertise.  Mobil infrastruktur repræsenterer en væsentlig indtægtskilde for grundejere og et kritisk strategisk aktiv for infrastrukturselskaber og mobiloperatører.  Vores kunder søger et langsigtet investerings- og rådgivningspartnerskab med bannerførere på området.  Vores fokus på at levere fremragende kundeservice er utrættelig.
  • Vi handler med autenticitet.  Hos TIP mener vi, at den du er, gør dig bedre til, hvad du gør.  Så først og fremmest ønsker vi, at vores medarbejdere skal være sig selv.  Vi har fundet ud af, at i en verden fyldt med forstillelse og “falske nyheder“, er autenticitet en værdsat vare blandt kunder, investorer og medarbejdere.  Faktisk mener vi, det forekommer så sjældent, at vi ser det som en konkurrencefordel.
  • We Act with Integrity.  Vi erkender, at næsten alle beslutninger, vi træffer, og alle handlinger, vi foretager, indebærer et etisk valg. Som førende inden for vores branche overholder vi de højeste standarder for etik og integritet, uden fejl, og uden kompromis.
  • Vi tager godt imod forandring Vores grundlægger var den første til at gøre den amerikanske måde med investering i leje af mobillokationer international, først i Europa (hans hjemmekontinent) og derefter i Australien og Latinamerika.  Han ledede sin tidligere satsning gennem 10 års vækst i træk, hvilket gjorde det muligt at investoren kunne børsnoteres.  Hos TIP fortsætter vi denne spændende tradition for lederskab i branchen, forfølger nye typer af aktiver og driver virksomhed i nye lande – med skarp fokus på mobil og digital infrastruktur.

You’re in Europe, we’re in Europe

Let’s build something great together!

%d bloggers like this: